Bestellingen

BESTELLINGEN

🐝Maak kennis met ons bijtje.🐝

Zij is de mascotte zijn voor onze imkerij waar we kaarsen, honing, propolis,... en uiteraard veel liefde voor de natuur kweken.

 

We hebben wel nog geen naam voor ons bijtje...

Zoeken jullie mee naar een mooie naam? We geven alvast een bijenpakket weg aan het leukste voorstel!

Via het contactformulier of via


Vind je geen pakket naar jouw smaak? Geen probleem!

Wij maken ook pakketten op maat (grootte, inhoud, stijl, kleur).

Heb je iets speciaals in gedachten? Vraag raad en we helpen je graag.

De prijsklasse bepaal je zelf, we gaan samen op zoek naar de mooiste oplossing.

Ben je niet goed te been en kan je niet op zoek naar een nieuw item? Ook dat doen we. We doen een paar voorstellen en leveren het op jouw locatie: thuis, rusthuis, ziekenhuis, ...

Nog meer ecologisch? 

🐝Bzzzz🐝

 

We hebben een eigen imkerij waar we de bijtjes met alle respect en vooral op hun eigen tempo laten ontwikkelen om de ecologie nog meer in de kijker te zetten. Dat wil ook zeggen dat we zelfgemaakte bijenproducten leveren.

Zelfgemaakte bijenwaskaarsen die luchtzuiverend zijn en ook goed voor het milieu. Ook verse honing bieden we aan (afhankelijk van de bijtjes).

We hebben nu ook lippenbalsem! Volledig artisanaal, verkrijgbaar in lavendel en eucaplyptus. UV-werend, zijdezacht en 100% bio uit eigen imkerij ( 4,5 €/st)

 

Foto: stenen koffiebeker €14, stenen onderzetters 6st. €14, servetten €3,20, pot honing €6,5, bijenwaskaarsen 2st €4, stenen voorraadpot €11. Ook in andere motieven te krijgen.

 

 

 
Een origineel geschenk volledig op maat van jouw geliefde?


Dat kan!

Wij luisteren naar jouw verhaal en maken er iets persoonlijks van.

Accessoires, geurkaarsen, deco, meubeltjes, wijn(accessoires), koffie, thee, leuke spulletjes, juwelen, verzorgingsproducten,...


Er is heel wat mogelijk voor hem en haar.

We graveren ook sterretjes of decoratie op maat om sterretjes een mooi plaatsje te geven in huis.

Vraag vrijblijvend info.

Je dochter, kleinzoon, beste vriendin, papa, oma, partner, een jarige verrassen? Op basis van de hobby’s en voorkeuren van je dierbare, maken we een compleet verrassingspakket volgens budget.


Relatiegeschenken verzorgen we ook, om uw klanten en personeel een geschenk met een verhaal en uit het hart te geven. Alles wordt persoonlijk en op maat gemaakt.


Koffie- of theeliefhebber?

We hebben ook vers gebrande koffie en thee van artisanale koffiebranderij Maes Koffie. Zowel deca, gewone koffie, zwarte/groene thee, vruchtenthee, thee-accessoires en nog veel meer... In een pakket of los te verkrijgen.

Aangezien we streven naar een kleine ecologische voetafdruk past dit merk volledig in ons concept. Koffie- en theeliefhebbers kunnen dus bij ons ook terecht of geef een geschenk als steun met koffie of thee om samen tijd te maken voor een babbel.

Feestelijk met champagne en wijn?

Indien u wenst kan u een kiezen uit door ons gesecteerde kwalitatieve wijn, champagne, cava en prosecco. Ook de accessoires verzorgen we graag. Wijnkoeler, wijnstop, opener, onderzetters enz.

Volg ons op

Onze partners

Privacybeleid

© Copyright. All Rights Reserved 2019.

Sterk by Instar BVBA - Puurs, Belgium - BE0718.689.133